Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
27.02.2013

Halal jurnalism/ Andrei Badin incearca sa il dea afara din emisiune pe Pavel Abraham, dar nu reuseste

Andrei Badin, moderatorul unei emisiuni a postului B1 Tv a reusit performanta de a-i cere sa plece din emisiune unuia dintre invitatii sai, nimeni altul decat Pavel Abraham, fostul  sef al Politiei Romane. Subiectul emisiunii il reprezenta scandalul diplomelor din invatamantul superior romanesc. Fara nicio legatura cu tema aflata in dezbatere, Badin a inceput sa il jigneasca pe invitatul sau, adresandu-i apelativul de “militian”. Pavel Abraham a ignorant pentru o vreme jignirile, dar moderatorul emisiunii a perseverat in aceeasi directie, mergand pana intr-acolo incat i-a cerut pe un ton imperativ invitatului sau sa plece din emisiune. Abraham a afirmat ca “respecta postul dar pe Andrei Badin deloc” si a continuat sa ramana in platou pana la sfarsit. Tot fara legatura cu subiectul, Badin l-a mai acuzat pe Abraham ca isi face campanie electorala pentru Europarlamentarele viitoare.


Andrei Badin ne ofera inca un exemplu despre cum nu trebuie facut in Romania jurnalismul de televiziune.


Dupa emisiune, profesorul Abraham a declarat pentru Optimal Media ca regreta faptul ca a mers la postul B1Tv si ca nu va mai repeta niciodata experienta care i-a lasat un gust extrem de amar.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: Dezgustat

Un bou - asemenea indivizi ar merita la mititica sau la ospiciu


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.