Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
10.06.2012

Inmormantarea PDL!

Romania a decis! 60% dintre cetateni au oferit intreaga incredere USL, lasand  practic fosta putere cu gura cascata. Dupa ce panza paianjanului basist a paralizat intreaga tara, USL explodeaza in sondajele electorale si, iata, chiar si la urne.


Votul negativ al oamenilor a facut in cateva ore ce nu a facut DNA in 4 ani de zile. Electoratul a sanctionat dur fosta putere, aratand ca in sfarsit in tara noastra s-a instalat democratia.


Acum se vad roadele revoltelor din Piata Universiatii, care au rasturnat situatia. PDL a fost devorat de noua putere si pus la zid de cei ce au suferit  din cauza “reformelor” fostului guvern.


La aceste alegeri s-a demonstrat ca romanul daca vrea ridica muntii din loc! Imormantarea subita a fostei puteri vine dupa un amalgam de  gafe facute cu buna stiinta de sustinatorii acesteia.


La final va invit la un praznic opulent, sa le oferim o rugaciune si o lumanare aprinsa baronilor PDL!


Corina Enache

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.