Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
04.08.2010

Jeffrey Franks: Am revizuit în jos creşterea economică în România pentru 2010

Şeful misiunii FMI, Jeffrey Franks, a anunţat, miercuri, că Fondul a revizuit ritmul de creştere economică în România pentru acest an.


"Am revizuit în jos, la minus 1,9 la sută, creşterea economică pentru anul acesta în România şi la 1,5 - 2 la sută creştere pentru anul viitor şi mai departe în 2012", a spus Franks.


Acesta a remarcat că activitatea economică pare să iasă din zona gri şi a spus că există semnale că va fi o creştere în semestrul II.


"Economica românească este afectată de slăbiciunile interne şi de incertitudinile regionale. Am fost impresionaţi de hotărârea cu care autorităţile din România vor să rezolve dificultăţile economice", a spus Jeffrey Franks.


Seful Misiunii FMI a precizat că România va primi o nouă tranşă de 914 milioane de euro în cadrul acordului cu FMI.


Misiunea Fondului Monetar Internaţional se află la Bucureşti din 26 iulie şi a avut întâlniri cu premierul Emil Boc, conducerea BNR, cu conducerea unor bănci comerciale, cu mai mulţi miniştri, printre care cel al Finanţelor Publice, al Sănătăţii, al Muncii şi cel al Transporturilor, cu membrii Consiliului Fiscal, cu patronatele şi sindicatele.


Până în prezent, România a primit aproape 10,7 miliarde de euro de la FMI, 2,5 miliarde de euro de la UE şi 300 de milioane de euro de la Banca Mondială.


(Agerpres)


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.