Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
21.10.2011

Libia taram liber sau bomba lumii arabe?

Lumea araba fierbe in clocot.  Una dintre principalele  rezerve de petrol ale omenirii poate fi spulberata de nesiguranta.  Un popor ce a trait in teroare peste jumatate de secol devine liber: Oare?


Va ajunge vreodatata democratia in lumea  sinucigasilor fanatici si a nenumaratelor abuzuri aspura femeilor? Butoiul cu pulbere abia acum explodeaza..


Jocurile de abia acum ies la iveala.  Moartea lui  Muhammad Gaddafi poate  fi mantuirea sau  distrugerea Libiei.  O lume intrega  se bucura  de moartea unui criminal cu sange rece; nu vine altul la rand? Intr-o lume pusa sub semnul democratia nu  va semana in veci cu ceea ce vedem in Europa. Tot ce se spera este ameliorarea unei rani adanci.


Partea proasta a povestii este alta: Nimanui nu ii pasa de  libieni, ci doar de petrol. Rusia si S.U.A.  au intrat in joc doar pentru bogatiile  acesstei regiuni, nu pentru a ucide un dictator.Taramul neuitat al peisajelor mirifice, respira acum flacara razboiului.  E de neinteles cum poti apara cu preteul vietii o copie fidela a unui diavol. Oamenii inca  credeau in promisiunile desarte ale unui "om" ce le-a  paralizat orice vointa proprie.


Muhammad Gaddafi neinfricatul a devenit acum victima propriilor greseli...


Libia taram liber sau  bomba lumii arabe? Aceasta e intrebarea... Ce mai urmeaza dupa moarte? Poate un iad mai mare decat cel de acum... Sa speram ca nu!


Corina Enache

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: Madalina

Nu sriu ce inseamna astea:P Dar daka este facut de Dna Corina inseamna ca este de buna calitate:P


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.