Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
16.08.2010

Liviu Dragnea: Geoana "trebuie să ia o pauză"

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că Mircea Geoană are sprijinul partidului la şefia Senatului, in schimb, in ceeea ce priveste partidul, "trebuie să ia o pauză", deoarece nu a înţeles ce s-a întâmplat la ultimul Congres.


"Îi reproşez (lui Mircea Geoană - n.r.) că nu a înţeles ce s-a întâmplat la Congres, că nu ştie să piardă. Victor Ponta e preşedintele PSD, iubit, neiubit, trebuie respectat. Nu cred că lui Mircea Geoană i-a plăcut anii trecuţi când şi alţi lideri PSD îl criticau sau îl certau şi asta trebuie să înceteze. Poate ia o pauză, se mai gândeşte", a declarat Liviu Dragnea, citat de Mediafax.


Ion Iliescu a avut o pozitie diplomatica, declarand ca cei doi trebuie sa se inteleaga, iar Geoană trebuie să rămână în PSD şi "trebuie apărat în poziţia lui de preşedinte al Senatului", mai informeaza Mediafax.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.