Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
15.05.2012

Ludovic Orban: Mi-e teama ca USL va obtine 75% la alegerile parlamentare

Liberalul Ludovic Orban a declarat, intr-un interviu pentru ziare.com ca se teme de faptul ca USL ar putea inregistra un procent de 75% la alegerile parlamentare.


„Mie mi-e teama ca obtine 75%. Depinde de sistemul electoral. La ora actuala, din observatiile facute in relatia directa cu oamenii, de la mediul rural pana la mediul mic urban si mare urban, PDL e la pamant, pe buna dreptate, si nu stiu daca mai exista vreo alta forta politica, care sa merite incredere in momentul de fata”, a declarat Orban.


Intrebat in legatura cu sansele PDL de a-si reveni, Orban a fost foarte sceptic.


„Eu sper sa nu-si mai revina. Dupa modul in care au umilit societatea romaneasca in ultimii trei ani jumate, nu mai merita niciun vot si nu stiu cine ar putea sa-i mai voteze, pentru ca aproape nu exista categorie sociala care sa nu fi fost umilita, ale carei drepturi sa nu fie afectate, care sa nu fi fost lovita de puterea portocalie, in frunte cu Basescu”,  a declarat Ludovic Orban.


La fel de sceptic este Orban si in ceea ce priveste revenirea UDMR la putere in perioada urmatoare.


„Aici eu am o opinie foarte clara. USL va forma Guvernul clar, singur, fara UDMR. Orice partid are o alternanta, fie la Putere, fie in Opozitie. UDMR a stat deja foarte mult la Putere si cred ca are nevoie de Opozitie. De altfel sper sa vina odata in Romania momentul in care cetatenii romani de etnie maghiara sa voteze dupa optiunile lor politice, liberale, socialiste, crestin democrate, si mai putin dupa apartenenta etnica”, a mai adaugat liberalul. (Foto: dcnews.ro)


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.