Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
30.12.2010

Marian Vanghelie: PSD are nevoie de Iliescu pentru a crea un partid de opoziţie puternic

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a afirmat, joi, ca PSD-ul are nevoie de Ion Iliescu, presedintele de onoare, pentru a crea 'un adevărat partid de opoziţie'.


"Partidul are nevoie cel mai mult de Ion Iliescu decât a avut nevoie altă dată pentru a stabili un echilibru şi a crea într-adevăr un partid de opoziţie puternic. Pentru că altfel pericolul ne paşte să mai rămânem încă trei ani de zile sau patru ani de zile cu aceeaşi gaşcă la putere dacă noi nu vom avea o viziune corectă. (...) Cred că, indiferent de ceea ce a fost de-a lungul timpului, Ion Iliescu va reprezenta şi a reprezentat pentru România cel mai mare om politic şi cred că singurul om politic", a declarat Vanghelie, citat de Agerpres.


Primarul sectorului 5 l-a invitat pe Iliescu să participe la toate şedinţele organizaţiei de Bucureşti, chiar la cea de după sărbătorile de iarnă, pentru a lua la cunoştinţă planurile şi proiectele de viitor ale PSD Bucureşti.


Ion Iliescu a participat joi, la Hotelul Phoenicia din Bucureşti, la prezentarea cărţii sale "România şi lumea la confluenţa secolelor XX-XXI".


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.