Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
15.09.2010

Mark Gitenstein: „Cea mai dificilă problemă pe care am avut-o de la venirea mea aici a fost să înţeleg sistemul politic şi media"

Ambasadorul Statelor Unite în România, Mark Gitenstein, a afirmat, miercuri, că cel mai greu lucru in Romania a fost să înţeleagă sistemul politic şi presa, adăugând că le doreşte românilor să dovedească mai mult respect reciproc.


Raspunzand unei intrebarea a unui elev de la Complexul Lauder Reut, Gitenstein a declarat: „Cred că cea mai dificilă problemă pe care am avut-o de la venirea mea aici a fost să înţeleg sistemul politic şi media", informeaza Mediafax.


Mark Gitenstein a mai adaugat ca recomanda romanilor mai mult respect reciproc.


"Dacă ar fi să doresc ceva României acum, ar fi vorba despre mai mult respect reciproc - adică de a se asculta mai mult unii pe alţii (...) şi de a fi mai solidari", a declarat oficialul american.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.