Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
03.07.2012

Mihai Razvan Ungureanu, fostul sef la SIE, ii cheama pe romani sa iasa in strada impotriva USL

Fostul sef al SIE si al Guvernului Romaniei, profesorul de istorie Mihai Răzvan Ungureanu ii indeamna pe romani sa mearga la manifestaţia din Piaţa Revoluţiei care va avea loc joi, la ora 18.00. Ungureanu sustine ca ce se intampla astazi este o lovitura de stat.


"Pe cei care se simt reprezentaţi de Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta şi de echipa din care fac şi eu parte îi chem să ni se alăture, joi, 5 iulie, la orele 18.00 la manifestaţia din Piaţa Revoluţiei. Nu va fi un miting pro-PDL, PDL a făcut destule erori în perioada trecută pentru care sunt convins că plăteşte astăzi, dar niciodată nu s-a gândit să anihileze una după alta instituţiile statului, aşa cum face actuala putere", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu, citat de Mediafax.


Invitatia este destul de ciudata pentru un fost sef la SIE, institutie carei ii este straina organizarea unor astfel de manifestari populare pentru sustinerea unor anumite forte politice.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.