Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
18.11.2010

Ministrul Traian Igaș: „Tehnic, nu sunt probleme cu aderarea la Spațiul Schengen”

Aderarea României la Spațiul Schengen decurge, spune ministrul de interne Traian Igaș, cât se poate de bine. Prezent la Oradea, joi, pentru o vizită la poliția de frontieră, Igaș și-a exprimat liniștea cu privire la aderarea la termen a României.


"Ne interesează să ducem România într-o direcţie bună, ne interesează corupţia din România şi de a elimina acest fenomen din rândurile angajaţilor noştri. Aici este Liviu Popa (chestor, şeful Direcţiei Generale Anticorupţie - n.r.), care a făcut foarte mult în acest sens. Drumul început trebuie continuat în acelaşi ritm, pentru că primul nostru obiectiv este aderarea la Spaţiul Schengen. Ştim foarte bine că, din punct de vedere tehnic, nu avem nicio problemă", a declarat ministrul Traian Igaş, într-o conferinţă de presă, susţinută la Prefectura Bihor, potrivit Agerpres.


Ministrul de interne a vizitat, în Județul Bihor, 32 de spații care aparțin Poliției de Frontieră și a purtat discuții cu lucrătorii din acest sector. Acest lucru este important, spune ministrul, întrucât cei mai mulți vor fi relocați după ce România va adela la Spațiul Schengen. Cele 32 de spații ale Poliției de Frontieră vor intra și ele, treptat, în administrarea autorităților locale. (Foto: romania-actualitati.ro/)


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.