Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
18.11.2010

Ministrul Traian Igaș: „Tehnic, nu sunt probleme cu aderarea la Spațiul Schengen”

Aderarea României la Spațiul Schengen decurge, spune ministrul de interne Traian Igaș, cât se poate de bine. Prezent la Oradea, joi, pentru o vizită la poliția de frontieră, Igaș și-a exprimat liniștea cu privire la aderarea la termen a României.


"Ne interesează să ducem România într-o direcţie bună, ne interesează corupţia din România şi de a elimina acest fenomen din rândurile angajaţilor noştri. Aici este Liviu Popa (chestor, şeful Direcţiei Generale Anticorupţie - n.r.), care a făcut foarte mult în acest sens. Drumul început trebuie continuat în acelaşi ritm, pentru că primul nostru obiectiv este aderarea la Spaţiul Schengen. Ştim foarte bine că, din punct de vedere tehnic, nu avem nicio problemă", a declarat ministrul Traian Igaş, într-o conferinţă de presă, susţinută la Prefectura Bihor, potrivit Agerpres.


Ministrul de interne a vizitat, în Județul Bihor, 32 de spații care aparțin Poliției de Frontieră și a purtat discuții cu lucrătorii din acest sector. Acest lucru este important, spune ministrul, întrucât cei mai mulți vor fi relocați după ce România va adela la Spațiul Schengen. Cele 32 de spații ale Poliției de Frontieră vor intra și ele, treptat, în administrarea autorităților locale. (Foto: romania-actualitati.ro/)


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.