Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
21.04.2013

Mircea Geoana: Sunt dispus sa pun umarul la o dezbatere de substanta despre Europa in Romania

Senatorul Mircea Geoana considera ca actualul congres al PSD este unul “de pace” care si-a atins scopul, dar ca partidul trebuie sa vina cu propriul nostru model de transformare si dezvoltare a Romaniei


“Congresul „de pace” de la Bucuresti al PSD si-a atins scopul: am vazut mobilizare, dar si multa luciditate. Stim cat de grei sunt anii care vin, stim ca avem nevoie de o guvernare exemplara pentru a raspunde problemelor Romaniei si angajamentelor luate. Nu va fi un usor sa venim cu propriul nostru model de transformare si dezvoltare a Romaniei – sa castigam razboiul cu saracia, sa punem capat capitalismului pe burta goala, sa nu mai fim lanterna rosie a Europei, sa cream locuri de munca si oportunitati prin mai mult patriotism economic. Dar acest nou model de societate, care sa aduca un trai mai bun pentru fiecare, este ingredientul fara de care orice alt proiect politic, fie el modificarea Constitutiei sau reorganizarea administrativa, poate da gres. Am incredere ca PSD se va ridica la nivelului unei provocari chiar mai dificile decat cea dintre 2000 si 2004!”, noteaza Geoana pe contul sau de Facebook.

Geoana mai scrie ca este dispus sa puna umarul la o dezbatere de substanta despre Europa in Romania si la un rezultat pe masura al PSD la alegerile din mai 2014.


“In acelasi timp, nu avem cum sa nu uitam ca intr-un an de zile sunt alegerile europarlamentare. Va fi un test important pentru proiectul nostru politic, mai ales ca vom fi singuri, pe picioarele noastre, fara USL. Alegerile europarlamentare sunt cele ce vor statua si raportul de forte intre partidele politice pe plan intern, cu doar sase luni inainte de alegerile prezidentiale. Avem mult de munca, avem de impus teme europene de dezbatere in Romania, avem de luptat cu o atitudine eurosceptica in crestere, totul pentru a tinti sa fim printre cele mai influente delegatii din Grupul Socialist, dupa ce in 2009 am fost a sasea delegatie ca numar de europarlamentari. In ceea ce ma priveste, ca de fiecare data, sunt dispus sa pun umarul la o dezbatere de substanta despre Europa in Romania si la un rezultat pe masura al PSD la alegerile din mai 2014”, incheie Mircea Geoana. (Foto: cotidianul.ro)


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.