Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
14.06.2010

Mircea Geoana: “Sunt sanse reale ca motiunea sa treaca” (VIDEO)

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat luni ca este optimist in ceea ce priveste motiunea, dar ca este preocupat si de ce va fi dupa ce acesta s-ar dovedi un succes.


“Indiferent de sansele motiunii de maine, care are sanse reale sa treaca, suntm preocupati de ce se va itampla dupa ce Guvernul Boc va pleca. El va pleca. Este un moment foarte important pentru tara, vestile proaste vin foarte repede, se vorbeste despre un nou imprumut de la FMI. A scazut puterea de cumparare la un nivel comparabil cu cel de dinainte de 1989. Va fi o motiune foarte intens dezbabuta si urmarita de opinia publica si victoria ei va insemna victoria PSD, cel care a initiat-o”, a declarat presedintele Senatului, Mircea Geoana.


Imagini: videonews.ro


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.