Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
01.05.2012

Miting al militarilor disponibilizati in Piata Victoriei

Astazi, de 1 Mai, reprezentantii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate s-au reunit in Piata Victoriei pentru o manifestare de protesat. Potrivit site-ului SCMD, mitingul a fost initiat pentru „că noile forţe politice au nevoie de sprijinul societăţii civile  în corectarea abuzurilor şi trecerea la normalitate, iar SCMD, reprezintă coloana vertebrală a acesteia! Pentru că trebuie dejucate toate scenariile prin care, politica portocalie, speră să mai „înverzească” vreodată!”


La miting participa circa 500 de persoane, veniti din Capitala dar si din alte judetele ale tarii. Manifeantii au fost vizitati, pentru scurt timp, chiar de premierul desemnat Victor Ponta, care a fost foarte bine primit.


Potrivit site-ului SCMD, motivele pentru care protestatarii se afla in Piata Victoriei sunt formultate intr-un material de fond semnat de General maior (r). Prof univ dr. Petrişor Mandu, Preşedintele SCMD, Filiala 1 Braşov si Preşedintele „Alianţei Pentru Respectarea Democraţiei Octavian Paler.” Iata care sunt aceste motive:


Pentru că aşteptările populaţiei sunt foarte mari, iar premierul desemnat Victor Ponta  şi guvernul USL trebuie susţinuţi în măsurile de anihilare a jafului salarial,  scăderea  CAS, restituirea banilor pensionarilor,  restituirea proprietăţilor,  refacerea statutului militarilor în rezervă, abrogarea cap.IV, art. 17 – 25 din Legea 329/2009, modificarea O.U.G. nr.1 din 2011, stoparea regularizărilor idioate şi complet duşmănoase!


Pentru că noi toţi formăm încă un corp de elită al societăţii şi nu acceptăm ca unii venetici, analfabeţi să facă jocul istoriei şi al destinului românilor sub ablăduirea noastră!


Pentru ca noul guvern să poată medita  şi acţiona în deplină armonie socială pentru reparaţia greşelilor trecutului, stricat de PD-L!


Pentru ca toţi aceia, expulzaţi din funcţiile deţinute pe principiul clientelar  să-şi caute loc de muncă şi să înveţe democraţia pe care au mimat-o sub fustanela stăpânului politic (în Braşov sunt o mulţime)!


Pentru ca justiţia să devină imparţială iar DNA să continue în spaţiul infracţional, „curăţenia de primăvară”!


Pentru ca administraţiile locale să nu mai  „rotească” în funcţii publice de înaltă specializare, clienţi fără nicio specializare anterioară!


Pentru că vine un moment al sfârşitului puterii discreţionare şi al minciunii pline de impostură, al distrugerii coşmarului care a rupt armonia socială!


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.