Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
31.08.2010

Orange, primul operator care ofera asistenta completa pentru telefoane

Fie ca sunt sau nu clienţi Orange, cu Smart Services, toţi cei care deţin un smartphone beneficiază de asistenţă din partea experţilor din magazinele Orange pentru configurarea completă a telefonului. Astfel, experţii Orange instalează cartela SIM, verifică şi configurează setările de SMS, MMS şi internet, căsuţa de e-mail, instalează diverse aplicaţii pe telefon (Yahoo, Facebook, Twitter), actualizează software-ul şi configurează accesul la aplicaţiile specifice fiecărui model de telefon. Tariful pentru pachetul Smart Services este de 5,21 de euro (TVA inclus), iar pentru 2,10 euro (TVA inclus) în plus clienţii primesc şi serviciul Transfer de conţinut, care le permite să transfere informaţiile din telefon atunci când se decid să îl înlocuiască*. Smart Services este disponibil în reţeaua Orange shop.


În Care Center, clienţii Orange primesc, pe loc, asistenţă şi servicii de reparaţii ale telefoanelor în cazul anumitor defecţiuni, fără a mai fi nevoie ca acestea să fie trimise în service. Care Center-ul este un spaţiu special amenajat în Orange concept store şi în Orange shop Pantelimon, unde pot fi decodate telefoane, pot fi schimbate tastaturi şi carcase, se pot efectua reparaţii mecanice şi se pot face reactualizări de software. Totodată clienţii pot veni în Care Center şi pentru operaţiuni mai simple, precum verificarea parametrilor de SMS şi MMS. În funcţie de complexitatea intervenţiei, tarifele variază între 20 şi 450 de lei (TVA inclus).


„Lansăm astăzi două noi servicii de asistenţă prin care oferim clienţilor mai multă rapiditate în operaţiunile de service şi prin care prevenim dificultăţile pe care le pot avea în configurarea smartphone-urilor. În funcţie de evoluţia proiectelor din următoarea perioadă, avem în vedere extinderea reţelei Care Center şi în alte magazine din ţară” a declarat Sorin Blideran, Senior Product Manager.


Smart Services şi Care Center întregesc portofoliul Orange Care care include serviciile Redirecţionarea apelurilor în caz de urgenţă, Asigurarea pentru telefon, card de date şi modem, SIM Agenda Back-up, Transfer de conţinut, Buy-Back, alături de serviciile Asigurarea pentru factură şi Smartphone Expert. Orange Care este un program dezvoltat la nivelul grupului France Telecom-Orange cu scopul de a oferi soluţii complete de protecţie pentru telefoane şi pentru conţinutul lor, precum şi asistenţă clienţilor Orange pe tot parcursul experienţei de utilizatori de telefonie mobilă.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.