Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
18.09.2010

Patriarhul Daniel: Biserica a hotărât să intensifice activităţile pastorale şi sociale de ajutorare a săracilor

Preafericitul Patriarh Daniel a declarat, sambata, ca Biserica ortodoxa se va implica mai mult in domeniul filantropiei sociale, pentru a oferi "mai multă credibilitate mărturiei creştine comune în societatea de azi". Declaratia a fost facuta cu prilejul conferirii titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii din Oradea.

"Acum, în vreme de criză economică, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a hotărât să se intensifice la nivel de patriarhie, eparhie şi parohie, activităţile pastorale şi sociale de ajutorare a săracilor, bolnavilor, copiilor şi bătrânilor cu venituri mici, pentru a apăra şi preţui demnitatea umană din toţi cei în nevoi", a spus, în cuvântul său, Preafericitul Daniel, citat de Agerpres.

Anuntul Preafericitului vine dupa ce Biserica a fost acuzata pentru insistenta cu care urmareste ridicarea Catedralei Neamului, in pofida perioadei de criza pe care o traversam.
Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.