Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
16.09.2010

Patriarhul Daniel efectueaza o vizită canonică în Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei

În zilele de 17-20 septembrie 2010, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, va efectua o vizită canonică în Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei la invitaţia Preasfinţitului Părinte Episcop Sofronie.


Vineri, 17 septembrie 2010, orele 19.00, Patriarhul României va fi întâmpinat la paraclisul Sfinţii Ierarhi Mărturisitori Ilie Iorest şi Sava Brancovici, Mitropoliţii Transilvaniei de la Centrul eparhial, unde va fi oficiată o slujbă de Te Deum.


Sâmbătă, 18 septembrie 2010, de la orele 11.30, în Aula Facultăţii de Teologie Ortodoxă Episcop Dr. Vasile Coman, va avea loc festivitatea de decernare Preafericitului Părinte Patriarh Daniel a titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii din Oradea.


În aceiaşi zi, de la orele 18.30, Patriarhul României se va afla în mijlocul preoţilor şi credincioşilor parohiei bisericii cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae, prima biserică parohială construită în Oradea după Marea Unire din 1918. Cu acest prilej, Preafericirea Sa va binecuvânta şi va lansa noul proiect social Agapa Sfântului Mare Mucenic Gheorghe iniţiat de Centrul cultural-social al parohiei.


Duminică, 19 septembrie 2010, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel va oficia Sfânta Liturghie la biserica mănăstirii Sfânta Cruce din Oradea (orele 9.30), înconjurat de un sobor de ierarhi, preoţi şi diaconi. După Sfânta Liturghie, în vechea stăreţie a mănăstirii va avea loc vernisajul expoziţiei foto-documentare cu tema 90 de ani de la reînfiinţarea Episcopiei Oradiei. (Foto: www.pressalert.ro/wp-content/)


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.