Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
27.08.2010

Petru Luhan va sesiza recentele abuzuri îndreptate împotriva unor cetăţeni români în cadrul dezbaterilor din Parlamentul European

Europarlamentarul PPE/PDL Petru Luhan va solicita Parlamentului European şi Comisiei să verifice modul în care unele state membre respectă legislaţia privind dreptul la liberă circulaţie.


Abuzurile îndreptate împotriva unor cetăţeni români trebuie să înceteze, a declarat Petru Luhan. Dreptul la liberă circulaţie este un drept fundamental, de care cetăţenii Uniunii Europene trebuie să se bucure fără discriminare. Orice abuz al unei autorităţi din orice stat membru, îndreptat împotriva unor cetăţeni europeni trebuie sancţionat prompt şi categoric”.


Petru Luhan a promis că va aborda acest subiect în plenul Parlamentului European. “Voi ridica această problemă în Parlamentul European şi voi cere analizarea de către instituţiile europene abilitate a modului în care unele state membre înţeleg să respecte legislaţia europeană în domeniul dreptului la liberă circulaţie. Parlamentul European trebuie să ceară Comisiei în regim de urgenţă o evaluare a modului în care este respectată legislaţia comunitară în domeniu în toate statele membre. Cetăţenii români nu sunt cetăţeni europeni de mâna a doua iar demnitatea românilor nu trebuie să fie afectată de abuzuri sau excese ale autorităţilor din alte state membre pe teritoriul cărora trebuie să se bucure de aceleaşi drepturi precum orice alt cetăţean european.”


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.