Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
20.12.2010

PNL votează în plenul Parlamentului împotriva proiectului de buget

Partidul Național Liberal a decis, la ședința Biroului Permanent Central de luni, ca membrii săi să voteze împotriva proiectului de buget propus de Guvern pentru 2011. Crin Antonescu declară că actualul proiect nu servește scoaterii României din criză, ci îmbogățirii clienților politici ai PDL.


"Este inacceptabil faptul că o pondere fără precedent din buget rămâne practic la dispoziţia Guvernului pentru alocări discreţionare, care sunt destinate clientelelor politice şi economice. Este inacceptabil faptul că acest buget este lipsit de orice proiecţie, idee, măsură care să vină în sprijinul revigorării economiei. Vorbim de un un buget nerealist, care e mai degrabă proiecţia unor imaginaţii şi a unor date optimste care nu se ustifică prin nimic decât prin declaraţiile premierului sau ale preşedintelui, cu intermitenţe", a precizat Crin Antonescu potrivit Mediafax.


PNL a încercat, spune liderul liberal, să aducă mai multe amendamente de fond la proiectul bugetului pentru a-l face cu adevărat util. Printre ele erau cele care se refereau la reducerea contribuțiilor sociale, neimpozitarea dividendelor reinvestite sau reducerea TVA la 19%.


"Toate aceste amendamente au fost respinse, probabil vor fi respinse şi în plen, drept pentru care PNL va vota împotriva acestui buget şi avertizăm de pe acum că bugetul pe care actuala majoritate l-a făcut este semnul foarte clar că dânşii doresc să continue şi să accentueze în 2011 politica falimentară şi clientelară pe care au practicat-o în 2010", a explicat liderul PNL.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.