Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
02.08.2010

Ponta: PSD va depune moţiunea de cenzură chiar dacă nu va aduna 236 de semnături

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, după şedinţa BPN, că formaţiunea sa va depune moţiunea de cenzură în sesiunea parlamentară din toamnă chiar dacă nu va reuşi să strângă 236 de semnături, necesare demiterii Guvernului.


"Avem dretul la o moţiune de cenzură pe sesiune. Numai PSD poate să depună această moţiune de cenzură, niciun alt partid de opoziţie nu are numărul necesar. Nu vom lăsa această sesiune parlamentară fără a depune moţiunea de cenzură", a spus Ponta, răspunzând unei întrebări care viza modul în care va acţiona PSD în situaţia în care nu va strânge 236 de semnături în favoarea moţiunii de cenzură.


Ponta a precizat că PSD şi PNL nu au, în acest moment, numărul de voturi necesar pentru a demite Guvernul Boc şi a dat de înţeles că PSD nu desfăşoară, în acest moment, negocieri cu parlamentari din zona arcului guvernamental pentru a vota moţiunea de cenzură.


"Nu avem numărul de voturi, noi şi PNL, dacă nu vom convinge şi alţi parlamentari să voteze moţiunea de cenzură şi eventual o altă construcţie politică după acel moment", a subliniat Ponta.


El şi-a exprimat speranţa ca PSD să strângă cele 236 de semnături şi a arătat că niciun parlamentar din zona arcului guvernamental nu va putea veni la PSD, în urma votului său în favoarea moţiunii de cenzură, decât dacă e agreat de organizaţia judeţeană.


Ponta a prezentat, totodată, şi un pliant de culoare roşie, pe care PSD îl va distribui în toată ţara şi prin care doreşte să conştientizeze electoratul faţă de "moţiunea populară" pe care doreşte să o depună împotriva Guvernului Boc.


Ponta a reiterat, de asemenea, poziţia PSD de a nu intra la guvernare, el precizând că scopul depunerii moţiunii de cenzură rezidă în demiterea Guvernului Boc.


"Nu luăm în calcul varianta intrării la guvernare. Trebuie dat jos Guvernul şi mers la oameni pentru a avea un mandat pentru a scoate ţara din criză", a explicat Ponta.


(Mediafax)

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.