Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
02.09.2010

Prigoană: Trusturile de presă actuale se vor prabusi in primavara viitoare

Omul de afaceri Silviu Prigoană, care a creat mai multe televiziuni (de exemplu Realitatea TV) si mai are încă are afaceri în zona media, prevede falimentul marilor trusturi de presă care exista in acest moment până în primăvara viitoare.


În martie - aprilie trusturile vor veni în cap. Semnele există de pe acum şi le vedeţi şi voi: restructurări masive şi întârzieri mari la salarii. Aşa începe prăbuşirea. Iar în primăvară se vor şi închide multe. Aşa mi s-ar face mie loc pe piaţă. Îi aştept la cotitură pe mogulii de presă care nu au înteles că trusturile de presă nu pot să cheltuiască între 600 şi 800 de milioane de euro pe an şi să facă profit în România”, a declarat, în exclusivitate pentru Money.ro, Prigoana.


Silviu Prigoana afirma ca va profita de vidul creat pe piaţă pentru a inventa noi produse media, cu bani puţini, pentru a le vinde, ulterior, cu profit.


Să cumpăr ceva? Exclus. Eu creez brand-ul. Hai să ne gândim la Realitatea TV, Sport.ro, Telesport, Taraf TV şi altele”, a declarat Prigoană.


Omul de afaceri este interesat de o televiziune de ştiri “dar nu în formatul existent acum”, avand in intentie sa elimine dezbaterile prelungite pentru a face loc unui flux continuu de ştiri.


În luna aprilie a acestui an Prigoană a înregistrat la OSIM numele a 100 de mărci de televiziune de tipul NumeOraş TV precum Bucureşti TV, Timişoara TV, Iaşi TV pentru a le folosi ulterior sau a le vinde, mai noteaza Money.ro.


Petre C.

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.