Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
12.02.2011

Radu Berceanu: Blaga ar creşte PDL cu şapte procente la 48 ore dupa alegeri. Udrea nu are nicio sansa

Fostul ministru Radu Berceanu a declarat ca il va susţine la preşedinţia partidului pe Vasile Blaga, pe care il considera "cea mai bună variantă". Berceanu considera ca la "la 48 de ore după alegeri" partidul ar creşte cu şapte procente, iar Elenei Udrea nu ii da nicio sansa.


"Eu îl văd în fruntea partidului pe Vasile Blaga, ceea ce deranjează foarte tare pe cei care vor pe altul sau pe cei care nu îl vor pe Vasile Blaga. El este potrivit, pentru că la ora actuală este un om care ştie foarte bine ce înseamnă o întreagă, imensă maşinărie de partid care să funcţioneze şi e bine cotat şi ca imagine şi ca fel de om. Dacă aş avea o variantă mai bună, nu mi-ar fi niciun fel de jenă de Vasile sau de oricine altcineva să spun «Vasile, este mai bun ăsta decât tine!»", a declarat, într-o conferinţă de presă, liderul PDL Dolj, Radu Berceanu, citat de Mediafax.


Fostul ministru al Industriilor mai afirma ca alegerea lui Vasile Blaga in fruntea partidului ar duce la cresterea in sondaje a PDL.


"Ceea ce cred cu tărie este că, în 48 de ore după alegerile din 14 mai, partidul poate să aibă şapte procente în plus sau şapte procente în minus faţă de cât avea pe data de 14 mai. Deci, pe 16 mai, în urma a ceea ce o să se întâmple la acest congres, o să avem şapte procente în plus sau şapte procente în minus. Dacă Blaga va fi ales preşedinte al PDL, vom avea după 48 de ore cu şapte procente în plus, pentru că cred că este un candidat care ar putea să ducă lucrurile bine şi să mobilizeze partidul şi să-i dea o direcţie şi o încredere, chiar dacă nu place cuiva ceea ce spun eu acum", a mai adaugat Berceanu.


Radu Berceanu este sceptic in legatura cu sansele Elenei Udrea la sefia PDL.


"La nivelul acesta, în niciun caz, dar nici ea nu mi s-a părut că are tendinţe de genul acesta", a adaugat Berceanu, citat de Mediafax.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.