Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
17.06.2010

Radu Berceanu este pregatit, psihologic, pentru a fi remaniat

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a aratat, joi, cu prilejul unei conferinte de presa de la Timosoara, ca este pregatit pentru o posibila remaniere, neavand niciun fel de problema din acest punct de vedere.

"Când ajungi ministru, trebuie să te gândeşti că într-o lună sau o săptămână sau în doi ani o să pleci de acolo. Aşa că nu am niciun fel de problemă din acest punct de vedere. De mult prea mult am intrat în activitatea asta încât să nu mă frământe problema asta", a afirmat Berceanu, aratand ca este pregatit, din punct de vedere psihologic, pentru a fi inlocuit.


Numele lui Berceanu a aparut pe majoritatea listelor de ministri care ar trebui sa fie remaniati. Totodata, Evenimentul zilei a aratat, in editia sa de joi, ca „PDL ia in calcul” unificarea actualului minister al Elenei Udrea cu ministerele Transporturilor si Comunicatiilor. (Foto: mediafax.ro)


Optimal Media


captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.