Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
30.08.2010

Radu Moraru: “Imi doresc să mă împac cu toată lumea şi, ca să fiu echilibrat şi echidistant, să mă cert cu Traian Băsescu”

Emisiunea Nasul revine in direct pe micul ecran dupa o paza estivala. Intr-un interviu acordat Evenimentului zilei, Radu Moraru socheaza prin afirmatia sa potrivit careia doreste sa se impace cu toata lumea si sa se certe cu presedintele Traian Basescu.


În aproape 10 ani, am consumat toate răspunsurile, dar uite, să vin cu ceva nou, îmi doresc să mă împac cu toată lumea şi, ca să fiu echilibrat şi echidistant, să mă cert cu Traian Băsescu”, afirma Moraru pentru ziarul citat.


Radu Moraru a vorbit si despre viitorul emisiunii sale, la noua ani de la prima editie.


Pe viitor, visez să dăm România pe repede înainte spre o ţară modernă. Pentru asta, l-aş mai ţine pe "Naşul" vreo 10 ani la fereastră, dacă aş şti că ajută. Am vrut să renunţ după alegerile prezidenţiale, să stau pur şi simplu vreo doi ani, să zac”, afirma Moraru.


Realizatorul emisiunii “de pe Calea Victoriei” afirma ca 51% din publicul sau este reprezentat de femei.


Catalin Petrescu

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.