Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
23.04.2013

Radu Stroe ii felicită pe sportivii dinamoviști care au obținut șapte medalii

Cu ocazia întoarcerii în țară a delegației de gimnastică care a reprezentat România la Campionatul European de Gimnastică, desfășurat în perioada 17-21 aprilie a.c., la Moscova, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, felicită sportivii dinamoviști care au obținut șapte  medalii în această competiție, întărind prestigiul  țării și, implicit, al Clubului Dinamo București.  


“Rezultatele obținute de sportivii Clubului Dinamo București la Campionatul European de la Moscova sunt un motiv de bucurie și de mândrie pentru toți românii. Sunt, în același timp, mărturii ale seriozității și perseverenței sportivilor și tehnicienilor acestui club sportiv de tradiție. Mă bucur și sunt mândru, ca român dar și ca ministru, că sportivii Ministerului Afacerilor Interne pot înălța pe cele mai înalte culmi stindardul României.”, a susținut ministrul Radu Stroe.        


România a obţinut, prin sportivii  Clubului “Dinamo”  București, șapte medalii la Campionatele Europene individuale de gimnastică artistică de la Moscova. Medalia de aur a fost obținută de Larisa Iordache, la bârnă, aceeași sportivă obținând și trei medalii de argint (individual compus, sărituri și sol). Diana Bulimar a obținut o medalie de argint la bârnă și una de bronz la sol. Totodată, Flavius Koczi  a obținut o medalie de argint la sărituri.


Din palmaresul sportivului Flavius Koczi sunt de menționat: medalia de bronz obținută la Campionatul mondial de gimnastică artistică - Londra 2009, 11 medalii la campionate europene (3 de aur, 4 de argint, 4 de bronz).


Larisa Iordache a obținut 7 medalii la campionate europene (3 de aur, 4 de argint) și o medalie de bronz (echipe) la Jocurile Olimpice Londra 2012.


Diana Bulimar a obținut 3 medalii la campionate europene (1 de aur, 1 de argint, 1 de bronz) și o medalie de bronz (echipe) la Jocurile Olimpice Londra 2012.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.