Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
04.05.2010

Sebastian Lazaroiu anunta o remaniere a Guvernului Boc (VIDEO)

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat pentru Adevarul ca actualul Guvern nu a luat masuri urgente de restructurare a sectorului bugetar, desi au trecut trei luni, sectorul bugetar, fiind "gaura neagra" a economiei romanesti.


"Sunt conditii pentru a se lua masuri curajoase. Eu cred ca Guvernul e capabil sa treaca la masuri curajoase, nepopulare pentru un segment al populatiei. Foarte repede. Eu cred ca pana in iunie. Sondajele de opinie arata ca oamenii sustin luarea masurilor de restructurare(...) Oamenii inca sunt intr-o stare de asteptare. Inca mai au incredere ca se pot lua masurile necesare. Guvernul beneficiaza de o perioada favorabila, nu prea lunga", a afirmat Lazaroiu.


Consilierul presedintelui Traian Basescu a mai declarat ca sunt membri ai Executivului care se uita prea mult la televizor, luand masuri cu gandul la reactiile care apar in media.


"Unul este ca membrii Guvernului se uita prea mult la televizor. Iar presa e concentrata pe critica Guvernului. Cand da afara oameni, toti spun ca a dat afara, cand nu-i da afara, spune ca nu se iau masurile necesare. Daca Guvernul se ghideaza dupa televiziuni nu o sa faca niciodata nimic. Iar ce se intampla la televiziuni, n-are legatura cu vointa oamenilor, care este in favoarea restructurarilor bugetare.


Al doilea motiv este clientela politica. La noi nu e stabilit pana la ce nivel se fac numirile politice si de unde incep functionarii. E o mare greseala", a mai adaugat  Lazaroiu.


Sebastian Lazaroiu a mai declarat ca este posibila o remaniere guvernamentala undeva prin luna septembrie aceste masuri nu vor fi adoptate. (Foto: mediafax.ro)


Imagini: videonews.ro


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.