Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
22.12.2010

Senatul a validat lista celor 11 membri ai Consiliului Suprem al Magistraturii

După presiunile făcute marți de președintele Traian Băsescu, plenul Senatului a aprobat miercuri lista celor 11 persoane care vor lua locul actualilor membri ai CSM în ianuarie. Decizia a fost luată cu 64 de voturi „pentru” și 60 „împotrivă”, potrivit Mediafax.


Șeful statului făcuse, marți, un apel către partidele din Senat și președintele Mircea Geoană să aleagă noii membri ai CSM până la încheierea actualei sesiuni parlamentare. Dorința lui Băsescu a fost îndeplinită foarte prompt de către cei 124 de senatori prezenți în sală, din totalul de 137.


În deliberările care au precedat votul, democrat-liberalii au optat pentru validarea a doar opt noi membri, întrucât mandatul a trei din cei vechi s-ar prelungi în mod automat. PSD și PNL au impus, însă, validarea întregii liste cu 11 magistrați.


Lista votată de Senat este primită de la Consiliul Suprem al Magistraturii.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.