Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
06.10.2010

SNPPC il apreciaza pe Traian Igas pentru implicarea „energica” in rezolvarea problemelor sociale ale politistilor

Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC) apreciaza intiativa sefului IGPR, Petre Toba, care a insistat pe lângă noul ministru al Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igas, să deblocheze una dintre cele mai grave probleme actuale pe care le are personalul din M.A.I.: dificultatea de a plăti creditele bancare, după reducerea cu 25% a drepturilor salariale.


La iniţiativa şefului IGPR, ministrul IGAŞ a semnat, astăzi 5 oct. 2010 un ordin prin care deleagă şefilor de IPJ competenţa de a lua legătura cu reprezentanţii filialelor bancare, pentru a identifica soluţii viabile pentru aducerea personalului din M.A.I., care este debitor băncilor, în situaţia de a-şi putea continua, în mod decent, relaţia cu băncile respective. Se vor pune în discuţie: reevaluarea costurilor totale ale creditelor, modificarea frecvenţei de plată a ratelor şi dobânzilor aferente; reeşalonări şi refinanţări ale creditelor”, se arata intr-un comunicat al sindicatului.


SNPPC, sindicat condus de Marin Gruia, apreciaza, totodata, implicarea „energica” a noului ministru, Traian Igas, in rezolvarea problemelor sociale si il acuza pe Vasile Blaga pentru faptul ca s-a desolidarizat explicit de acestea.


Trebuie remarcat că noul ministru al Internelor se implică energic în această problemă extrem de gravă din viaţa personalului din subordine şi cere ca până vineri 8 octombrie a.c. rezultatele negocierilor dintre şefii IJP şi filialele băncilor să fie transmise la IGPR (...) Oricum, după mai multe luni în care fostul ministru Blaga a evitat discutarea oricărei probleme sociale, desolidarizându-se explicit de problemele poliţiştilor şi ale personalului contractual, apare o schimbare de atitudine”, se amai arata in document.


Sindicatul politistilor promite ca va urmări cu toată atenţia evoluţia soluţionării ordinului ministerial şi va informa sindicaliştii, cu atât mai mult cu cât problema a fost înscrisă în revendicările sale de bază (tipărite şi în broşura care a deschis seria protestelor de toamnă ale poliţiştilor şi personalului contractual).


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.