Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
28.04.2010

Sulfina Barbu: PDL trebuie sa promoveze deschiderea catre oameni noi, ca Teo Trandafir, nu disciplina de cazarma


Liderul PDL Sulfina Barbu ii sare in ajutor lui Teo Trandafir, considerand ca formatiunea sa politica trebuie sa promovbeze oameni noi, valorosi, care incurajeaza creativitatea.


“A discuta despre oamenii noi veniti in partid in termeni de “soldat disciplinat” este o greseala, care face rau PDL. Oameni precum Teo Trandafir sunt oameni carora disciplina cazona le-ar afecta dorinta de implicare, personalitatea si creativitatea. Pur si simplu ar fi opriti sa se manifeste, cata vreme valoarea lor vine tocmai din libertatea  de a-si pune toate resursele personale in proiectele in care cred”, afirma Sulfina Barbu intr-un material trimis presei miercuri.


Barbu mai precizeaza ca este normal ca intr-un partid mare asa cum este PDL sa  fie nevoie de coerenta in actiunea politica, dar “sa nu confundam insa asta  cu disciplina de cazarma, care nu va face decat sa distruga creativitatea, dorinta de implicare si deschiderea catre exterior”.


Declaratia Sulfinei Barbu vine dupa afirmatiile de marti ale consilierului presidential Sebastian Lazaroiu, cand noua: “PDL este obişnuit cu un anumit tip de disciplină, n-aş spune cazonă, dar, în orice caz, un gen de austeritate a comunicării cu exteriorul. Partidul se obişnuieşte greu cu voci precum Preda&Preda, Frunzăverde, Macovei, care susţin de multe ori poziţii diferite sau uşor nuanţate faţă de cele ale partidului”.


Petre C.


    

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.