Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
15.08.2010

Sulfina Barbu (PDL): Colegiul Director trebuie să discute în august despre numirea unei conduceri interimare

Deputatul democrat-liberal Sulfina Barbu a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că numirea unei conduceri interimare la nivel central, până la alegerile interne, trebuie discutată în prima şedinţă a Colegiului Director Naţional al PDL.


În opinia sa, din echipa de conducere interimară ar trebui să facă parte unii dintre actualii vicepreşedinţi, însă nu cei care au funcţii guvernamentale, deoarece aceştia nu au timp suficient să se ocupe şi de guvernare şi de organizarea partidului.


"Nu m-am gândit la persoane. Dar, cu siguranţă, trebuie instituite noi mecanisme de consultare în interiorul partidului, cu oamenii din societatea civilă, aleşii locali, europarlamentarii, parlamentarii, etc. Mecanismele noastre sunt aceleaşi ca şi atunci când aveam doar 17%, sunt depăşite de dimensiunea actuală a partidului. PDL este ca un copil care a crescut, dar hăinuţele i-au rămas mici", a susţinut ea.


Sulfina Barbu a subliniat că tema separării funcţiilor de conducere a partidului de cele guvernamentale nu este una nouă, discutându-se de mai multă vreme în interiorul PDL.


În opinia sa, problema ar trebui tranşată până la sfârşitul lunii august, fiind necesară convocarea unei şedinţe a Colegiului Director Naţional până la începutul sesiunii parlamentare din toamnă. (Foto: evz.ro)


AGERPRES

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.