Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
16.06.2010

Teo Trandafir: Adio, dar raman cu tine!

Aşa cum am spus încă de la început, când mi-am făcut publică opţiunea de vot, intenţia mea nu a fost aceea de a vota pentru demiterea Guvernului Boc ci categoric împotriva tăierilor de pensii. A fost o decizie personală motivată de o situaţie personală. Observ că votul meu a fost interpretat ca o atitudine de frondă împotriva partidului care m-a sprijinit să intru în Parlament ca deputat al Colegiului 19 Bucureşti. Eu văd votul meu ca pe o expresie a propriilor convingeri pe care am spus, de la bun început, că nu le voi încălca. Acest lucru nu înseamnă nicidecum că m-am întors împotriva partidului care a avut încredere în mine” a comunicat deputatul Teodora Trandafir printr-un comunicat remis miercuri.


Trandafir a mai adaugat ca „rămâne un om de echipă al PDL, chiar dacă  în momentul în care conştiinţa îmi va dicta îmi voi exprima şi opinia personală. Consider că dreptul la opţiuni individuale, într-un partid, poate genera progres şi îi asigur pe colegii mei că nu intenţionez nicidecum să îi părăsesc, chiar dacă anumiţi lideri din PDL au făcut deja declaraţii potrivit cărora ar trebui să îmi dau demisia din partid şi din Parlament”.


Emil Boc s-a aratat foarte deranjat de gestul Teodorei Trandafir.


"Nu cred că a fost un gest care să facă onoare PDL. Poate a fost un gest care (...) i-a mai adus un punct de imagine pe termen scurt, dar adevăratele resurse ale PDL se văd la greu pentru că pentru oricine este uşor, într-un moment dificil, să faci campanie proprie, uitând că fără partid nu erai acolo unde ai fost şi să-i întorci spatele. Dar asta ţine de decizia personală a fiecăruia, iar grupul şi partidul vor trebui să judece în consecinţă", a spus premierul Emil Boc, citat de Mediafax.


Cristian Preda, cel care a fost purtatorul de cuvant al lui Teo Trandafir in campania acesteia pentru alegerile din Camera Deputatilor, a declarat, marti, ca nu are nicio problema in a vota excluderea lui Teo din partid.


La randul sau, Sebastian Lazaroiu, consilierul presedintelui Traian Basescu, a revenit asupra unei declaratii mai vechi, afirmand ca Teodora Trandafir a intrat in PDL pentru ca, la un moment dat, sa se indrepte catre Partidul Conservator. (Foto: evz.ro)


Petre C.

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.