Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
01.11.2010

Traian Băsescu: Nu voi promulga legile privind reducerea TVA şi neimpozitarea pensiilor votate

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, luni seară, la TVR, că nu va promulga cele două legi privind scăderea TVA la alimentele de bază la 5% şi neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei.


Basescu a afirmat ca o majortitate care voteaza din greseala este toxica si ca Romania nu are nevoie de o astfel de majoritate.


"După părerea mea, e greu de explicat o greşeală la asemenea dimensiuni.(...) Eu nu-i pot crede atât de naivi. Dacă dintr-o dată au devenit atât de naivi şi neatenţi, să probeze când le vine legea în Cameră", a menţionat Traian Băsescu, citat de Agerpres.


Basescu a mai aratat că el nu lucrează cu majorităţi, ci cu interesul naţional care, în acest moment, înseamnă garantarea stabilităţii sistemului fiscal românesc.


O.M.


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.