Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
21.01.2011

Tutilescu este optimist: Există posibilitatea să se aprobe raportul tehnic în proxima reuniune a grupului de lucru Sch-EVAL

Reprezentantul Franţei din grupul de lucru pentru evaluare Schengen (Sch-EVAL) nu a solicitat României informaţii suplimentare privind raportul SIS/SIRENE, deşi acesta solicitase rezervă de examinare cu prilejul ultimei reuniuni de la Bruxelles din data de 14 ianuarie.


Chestorul Marian Tutilescu, seful Departamentului Schengen din Ministerul Administraţiei şi Internelor, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că până joi, când a expirat termenul pentru rezerva de examinare, nu se primiseră întrebări referitoare la conţinutul tehnic al raportului SIS/SIRENE.


''Până aseară nu se primiseră întrebări referitoare la conţinutul tehnic al raportului pe SIS/SIRENE. Reprezentantul Franţei ceruse rezervă de examinare pentru studierea raportului care permitea şi adresarea de întrebări. Există posibilitatea să se aprobe raportul tehnic în proxima reuniune a grupului de lucru Sch-EVAL. Mai departe vom vedea, pentru că aderarea depinde şi de Bulgaria, de aprobarea rapoartelor Bulgariei, având în vedere că proiectul de decizie privind aderarea vizează cele două ţări'', a declarat Tutilescu.


Urmatoarea reuniune Sch-EVAL la avea loc in ziua de 28 ianuarie, cand se va relua discutia asupra raportului României pe SIS/SIRENE şi celor doua rapoarte pentru Bulgaria - unul pentru frontierele terestre şi celălalt pentru SIS/SIRENE.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.