Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
13.08.2011

Varujan Vosganian: Călin Popescu Tăriceanu trebuie reîncorporat în structurile de conducere ale PNL

Varujan Vosganian, fostul ministru de finante, considera ca liberalul Călin Popescu Tăriceanu este o importantă resursă pentru PNL, dar ca acesta nu este utilizat la nivelul la care ar putea să contribuie la prestigiul PNL, a declarat, sâmbătă, la Suceava, vicepreşedintele PNL, senatorul Varujan Vosganian.


''El trebuie, în primul rând, reîncorporat în structurile de conducere a PNL (...) El poate participa la şedinţe în calitate de preşedinte al grupului parlamentar din Cameră. În opinia mea, el trebuie să fie membru al biroului'', a spus Vosganian, citat de Agerpres.


Vosganian a mai afirmat ca PNL nu trebuie ''să-şi irosească forţele'' în discuţii pe tema excluderii sau nu a lui Dinu Patriciu din partid, si ca tendinta de lupta interna nu este potrivita.


''Având în vedere rolul său real în PNL, această invocare este dusă până la exces. Diferenţa dintre vehicularea numelui său în raport cu PNL şi capacitatea sa de a influenţa şi de a lua decizii în PNL, raportul este complet disproporţionat (...) Dinu Patriciu nu influenţează decizia din PNL, nu are un rol instituţional în PNL, el este un reprezentant al opiniei publice mai proeminent datorită poziţiei sale sociale, dar legăturile sale cu PNL sunt destul de fragile. (...) PNL ar trebui să ia act de deciziile sale, dar nu trebuie să facă din asta un subiect de dezbatere în forurile sale conducătoare, pentru că în prezent în PNL se pune problema întăririi şi nu a disputelor (...) Tentativa de a ne lupta între noi nu este potrivită. PNL a experimentat acest lucru de mai multe ori (...) PNL trebuie să se reaşeze şi să intre în normalitate'', a mai adaugat Vosganian, citat de Agerpres.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: UFnt0TAjqB

That's the percfet insight in a thread like this.

Publicat de: TGV5YJ7Y70J

If you're looking to buy these aritelcs make it way easier.


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.