Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
09.10.2010

Vasile Blaga nu respinge posibilitatea unei candidaturi la preşedinţia PDL: Lăsaţi timpul să curgă şi o să vedeţi

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Poiana Braşov, că alegerile de la vârful partidului ar putea avea loc cel mai devreme la mijlocul lunii decembrie şi cel mai târziu la începutul lunii martie 2011, informeaza Agerpres.


Întrebat într-o conferinţă de presă la Poiana Braşov dacă îl tentează să candideze la preşedinţia partidului acesta a ezitat să dea un răspuns clar. "Lăsaţi timpul să curgă şi o să vedeţi", a fost răspunsul acestuia.


La aceeaşi întrebare adresată prim-vicepreşedintelui PDL, Adriean Videanu, acesta a făcut trimitere la răspunsul lui Vasile Blaga. "A răspuns (n.r. - Vasile Blaga) şi pentru mine", a spus Videanu,  citat de Agerpres. 


În acelaşi context, secretarul general al PDL a precizat, în nume personal, că data convenţiei pentru alegerea preşedintelui partidului ar trebui să se încadreze cel mai târziu în termenul sfârşitul lunii februarie - începutul lunii martie, anul viitor.


A.P.

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.