Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
08.08.2010

Victor Piţurcă a parasit Steaua impreuna cu tot staff-ul

Victor Piţurcă, Eugen Neagoe, Ovidiu Costeşin, Mihai Dima şi Gabriel Boldici şi-au înaintat demisia. Anuntul a fost facut, potrivit gsp.ro, in jurul orei 12.00. La Stadionul Steaua s-au adunat mai multi suporteri pentru a discuta cu cei doi tehnicieni, sperand intr-o revenire a acestora asupra deciziei.


"Mi-a dat un telefon dar probabil dormeam si nu am raspuns, a declarat Gigi Becali pentru Antena 3. Pe mine m-a anuntat Valeriu Argaseala ca Piturca a venit la stadion pentru a-si lua bagajele, anuntand ca pleaca impreuna cu tot staful.


"Becali este un nimeni pentru noi! Ne dorim să îl convingem pe domnul Piţurcă să revină, dacă el nu se răzgîndeşte atunci va fi război!" declarat a Florin Lungoci, membru al galeriei Stelei, citat de gsp.ro.


Foto: adevarul.ro
Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.