Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
15.06.2010

Victor Ponta: „Domnul Boc, cred că, realmente, sunteţi căzut în cap”

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a dat replica premierului Emil Boc pentru acuzele potrivit carora partidele de opozitie sunt nemultumite din cauza faptului ca „isi pierd pensiile de lux”. Ponta l-a acuzat pe Emil Boc, de la tribuna Parlamentului, ca „este cazut in cap”.


"Îl tot aud pe primul ministru vorbind că vreau eu sau probabil domnul Bănicioiu sau probabil domnul Igaş să apărăm pensiile. Domnul Boc v-am auzit şi când aţi spus că sunt procuror comunist deşi aveam 17 ani. Cred că, realmente, sunteţi căzut în cap. Despre ce pensie vorbiţi, despre pensia mea? Despre pensiile celor de aici? Nu înţelegeţi că le tăiaţi pensiile celor şase milioane de pensionari? (...) Domnule Boc, nu cred că părinţii dvs. sunt pensionari de lux, dar le tăiaţi şi lor pensiile. Le tăiaţi tuturor celor care au construit această ţară şi care au spus şi au crezut în noi că atunci când or să ajungă la pensie vor avea un trai decent", a declarat Victor Ponta, citat de Agerpres.


Petre C.


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.