Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
04.07.2012

Videanu ii cheama pe bucuresteni la miting. Atentie la borduri!

Președintele interimar al Organizației București a PDL, Adriean Videanu, fost primar al Capitalei, scoate lumea in strada la mitingul politic al PDL de joi. Protestul va avea loc, joi, în fața Ateneului Român.


„În tentativa de a subordona toate instituțiile statului, din păcate USL pentru prima oară după anii ‘90 mută politica în stradă. Din păcate, astăzi nu mai putem vorbi despre instituții independente, pentru că nu mai au pârghii legale pentru a apăra statul de drept", a afirma Videanu, citat de Adevarul.


Fostul primar face un un apel la toți bucureștenii, ca mâine, la ora 18.00, în fața Ateneului Român, să manifeste în mod pașnic împotriva acestui mod abuziv de a subordona statul de drept.


„Am înceredere că bucureștenii au sancționat întotdeauna derapajele democratice, fie că a fost vorba de revoluții sau de mineriade. Precizez că aceasta este o mișcare civică și am speranța că mâine vor fi inclusiv oameni care au votat USL, dar care condamnă astfel de practici", a mai adaugat fostul primar.


Organizatorii ii roaga pe participanti sa aiba mare grija la borduri, pentru ca fostele contracte semnate de AV nu mai sunt valabile.


Vlad Rahoveanu

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.