Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Actualitate
17.01.2013

50.000 de romani si bulgari vor putea cauta un loc de munca in mod liber in Marea Britanie din 2014

Aproximativ 50.000 de cetateni români şi bulgari vor veni în Marea Britanie anual ca urmare a nularii restricţiilor impuse României şi Bulgariei, anul viitor, sugerează un think thank britanic, Migration Watch, citat de Mediafax. Romanii si bulgarii vor putea circula liberi in Marea Britanie din 2014 si vor avea prilejul de a cauta un loc de munca in mod liber, fara sa aiba nevoie de o legitimatie speciala, asa cum se intampla pana in acest moment.


Autoritatile britanice vorbesc insa si de intentia lor de reducere a migratiei, precum si de problemele care pot aparea dupa liberalizare pe piata locuintelor si a locurilor de munca.


"Nu este suficient să te fereşti să prezinţi o estimare a migraţiei din România şi Bulgaria. Este probabil (ca migrarea) să atingă un nivel care să aibă consecinţe semnificative pentru locuinţe şi serviciile publice", a declarat Sir Andrew Green, preşedintele Migration Watch. "Va fi vorba despre o creştere a competiţiei (pe piaţa muncii) cu care se confruntă tinerii muncitori britanici", a adăugat el, citat de Medifax.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.