Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
29.06.2011

Adrian Sobaru a fost chemat la Poliţie, pentru gestul de a sări de la balconul Parlamentului

Adrian Sobaru, electricianul de la TVR care s-a aruncat de la balconul Parlamentului la sfarsitul anului trecut, a fost citat la Secţia de Poliţie a sectorului 5, la locul de domiciliu, pentru gestul său din Parlament.


Sobaru a declarat, în exclusivitate pentru impactnews.ro, că a primit citaţie de a se prezenta cu avocat la Poliţie, dar că cei de acolo s-au purtat foarte frumos cu el. "Cred că îşi fac şi dânşii datoria, ca să închidă dosarul", a spus Sobaru.


Dincolo de asta, faptul că Sobaru a fost chemat la Poliţie să dea cu subsemnatul pentru gestul său dramatic este uluitor.


Potrivit site-ului citat, legea în baza căreia i s-a făcut acest dosar penal este cea privind Protecţia şi securitatea muncii.


Cu toate astea, Sobaru nu a părut deloc deranjat de postura în care a fost pus, marţi dimineaţa, aceea de a fi luat la întrebări la Poliţie. El a spus, în felul său simplu şi emoţionant, că "oamenii aceia îşi fac şi ei treaba lor".


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.