Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Actualitate
14.12.2009

Alegerea președintelui Traian Băsescu, validată de Curtea Constituțională

Curtea Constitutionala a respins cererea PSD care solicita reorganizarea turului doi al alegerilor prezidentiale. Decizia a venit după ce au fost numărate toate voturile nule. În urma acestei operațiuni, avantajul președintelui Traian Băsescu față de contracandidatul său, Mircea Geoană, s-a mărit.


Următoarea etapă este ca judecătorii CCR să valideze rezultatul alegerilor de pe 6 decembrie care l-a dat castigator pe Traian Basescu.


Mircea Geoana afirma ca este convins ca are dreptate si ca alegerile au fost fraudate, iar in cazul in care CCR nu ii va da dreptate va face plangere la CEDO.


"Stiu ca am dreptate si daca e o sa "mor cu dreptatea in brate". Daca nu o sa se afle adevarul aici o sa merg pana in panzele albe, la CEDO, la Curtea de la Venetia. Sa spunem ca acum nu se afla adevarul, dar daca peste doua luni de zile se va afla ca a fost un mandat ilegitim ce se intampla? Procesul de aflare a adevarului va continua, dar presupunand ca nu se va afla, intr-o luna sau doua se va demonstra si se va afla ca aceste alegeri au fost fraudate. Atunci vom avea un presedinte nelegitim, un guvern nelegitim si o situatie foarte grava", a declarat Geoană.


BEC a incheiat luni verificarea si renumararea voturilor nule in urma turului doi al alegerilor prezidentiale, fiind declarate ca valabil exprimate inca 2.247 de voturi din cele 138.476 declarate initial nule. Dintre acestea, 1.260 dintre acestea au fost in favoarea lui Traian Basescu iar 987 pentru Mircea Geoana.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.