Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
06.09.2012

Alfred Bulai: Ar fi o prostie ca cineva sa isi inchipuie ca este bine sa fie schimbat Crin Antonescu

Sociologul Alfred Bulai considera ca in acest moment nu exista pericolul schimbarii lui Crin Antonescu de la conducerea PNL, care este persoana cu increderea cea mai mare de la liberali in acest moment.


„Este evident ca erau nemultumiri in USL chiar inainte de referendum, iar acestea au crescut dupa esecul suspendarii lui Traian Basescu. S-au cheltuit resurse financiare, umane, iar efectul a fost zero. Cu toate acestea, ar fi o prostie ca cineva sa isi inchipuie ca este bine sa fie schimbat Crin Antonescu, persoana cu increderea cea mai mare de la liberali in acest moment, si asta cu trei luni inainte de alegerile generale. Dupa generale, pot fi furtuni mai mari, dar nici acelea prea importante, avand in vedere faptul ca USL nu are cum sa nu castige alegerile si sa formeze Guvernul in colaborare cu UDMR”, a declarat Alfred Bulai, in exclusivitate pentru Optimal Media.


Sociologul a vorbit si despre sansele pe care Crin Antonescu le va avea la alegerile pentru prezidentialele din 2014.


„Liberalii se afla intr-o situatie destul de dificila. Pe de o parte nu au alt personaj cu o cota de incredere atat de mare ca cea detinuta de Antonescu, iar pe de alta parte erodarea care va aparea dupa doi ani de guvernare (2012-2014) va fi un handicap pentru candidatul USL. Din acest punct de vedere, pot spune ca PNL se afla intr-o situatie dificila, pentru depasirea careia ii va trebui inteligenta politica”, a mai adaugat Bulai. (Foto: evz.ro)


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.