Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
28.08.2012

Blaga si Oprea nu au site-uri, iar pagina de web a lui Antonescu este neactualizata din ianuarie 2012!!! Vezi cum comunica alti oamenii politici

Nu stim cine se ocupa de site-ul oficial al omului politic Crin Antonescu, pana mai ieri presedinte interimar al Romaniei... Mai degraba am spune ca nu se ocupa nimeni, din moment ce ultima stire postata este din 23 ianuarie 2012.


Multe s-au petrecut de atunci. Crin Antonescu a devenit presedintele Senatului, iar dupa suspendare, a devenit presedinte interimar. Nimic din toate acestea nu se regasesc pe site-ul lui Crin Antonescu. Va vine sa credeti?


O analiza Optimal Media arata ca site-ul premierului Victor Ponta este mai bine actualizat decat cel al colegului sau liberal. Chiar si site-ul lui Daniel Constantin ne ofera materiale mai recente, din iulie a.c.


Comunicarea este o componenta extrem de importanta a luptei politice, iar la acest capitol USL-ul nu sta deloc bine. Am vazut asta si din modul in care liderii USL au inchis canalele de comunicare cu liderii europeni dupa capitolul suspendarii.


Sa vedem cum stau alti lideri politici la acest capitol.


Presedintele PDL, Vasile Blaga, nici macar nu are un site pe numele acestuia. Probabil considera ca nu are nevoie, desi putem constata ca domeniile vasileblaga.ro si vasileblaga.com au fost achizitionate deja. La fel gandeste, probabil si liderul UNPR, Gabriel Oprea.


Mult mai activ este site-ul lui Kelemen Hunor, cel mai vechi articol postat fiind din 17 iulie 2012. Inca si mai actualizat este site-ul lui Dan Diaconescu, ultimele materiale publicate datanad din luna august.


Dupa campania din 2009, domeniul pe numele lui Traian Basescu a intrat in „adormire”, traficul fiind redirectionat pentru o vreme catre pagina de internet a Palatului Cotroceni. Dupa suspendare, site-ul basescu.ro a fost reactivat, fiind actualizat la zi.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.