Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Actualitate
14.09.2011

Campanie/ PNL are grijă de sănătatea ta

Organizaţia Femeilor Liberale (OFL) şi Partidul Naţional Liberal (PNL) demarează, de miercuri, campania "PNL are grijă de sănătatea ta". Pe parcursul campaniei, oricine isi poate măsura gratuit glicemia şi tensiunea arterială.


"Vor fi instalate corturi în localităţi din toate judeţele ţării iar timp de două luni medici şi asistente voluntare vor măsura tuturor celor care vor dori tensiunea arterială şi glicemia. De asemenea, oamenii vor fi chestionaţi cu privire la starea de sănătate şi a sistemului de sănătate din România şi vor primi informaţii cu privire la necesitatea prevenirii unor boli ca diabetul zaharat şi hipertensiunea arterială", a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedinta OFL Lucia Ana Varga, citata de Agerpres.


La randul sau, deputata PNL Graţiela Gavrilescu a afirmat ca initiatorii campaniei spera ca acesta sa contribuie la constientizarea populatiei in legatura cu prevenţia în sănătate, sa creasca nivelul de informare asupra bolilor care pot duce la deces.


Petre C.

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.