Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
14.09.2011

Campanie/ PNL are grijă de sănătatea ta

Organizaţia Femeilor Liberale (OFL) şi Partidul Naţional Liberal (PNL) demarează, de miercuri, campania "PNL are grijă de sănătatea ta". Pe parcursul campaniei, oricine isi poate măsura gratuit glicemia şi tensiunea arterială.


"Vor fi instalate corturi în localităţi din toate judeţele ţării iar timp de două luni medici şi asistente voluntare vor măsura tuturor celor care vor dori tensiunea arterială şi glicemia. De asemenea, oamenii vor fi chestionaţi cu privire la starea de sănătate şi a sistemului de sănătate din România şi vor primi informaţii cu privire la necesitatea prevenirii unor boli ca diabetul zaharat şi hipertensiunea arterială", a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedinta OFL Lucia Ana Varga, citata de Agerpres.


La randul sau, deputata PNL Graţiela Gavrilescu a afirmat ca initiatorii campaniei spera ca acesta sa contribuie la constientizarea populatiei in legatura cu prevenţia în sănătate, sa creasca nivelul de informare asupra bolilor care pot duce la deces.


Petre C.

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.