Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Carmen Ionel, directorul general AM POSDRU, a demisionat ca urmare a solicitarii premierului Ungureanu
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Actualitate
17.02.2012

Carmen Ionel, directorul general AM POSDRU, a demisionat ca urmare a solicitarii premierului Ungureanu

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, să o demită pe Carmen Ionel, director general AM POSDRU, pentru management defectuos al Autorităţii.


In urma solicitarii premierului, Carmen Ionel si-a inaintat demisia, informaza Mediafax, citand un comunicat al Ministerului Muncii.


"Conducerea ministerului a apreciat că problemele de management în cadrul AM POSDRU necesită regândirea întregii strategii de accelerare a absorbţiei de fonduri europene în domeniul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU). Până la începutul lunii martie, AM POSDRU trebuie să remedieze toate deficienţele indicate de Autoritatea de Audit, astfel încât plăţile de la Comisia Europeană să nu fie suspendate. Până în acest moment, au fost corectate peste jumătate dintre recomandările Autorităţii de Audit", arata sursa citata.


Carmen Ionel  exercita functia de director general AM POSDRU din mai 2011, inlocuind-o in functie pe Cristina Zevedei.


In acest moment, conducerea interimara este asigurata de Carmen Roşu, detasata la inceputul lunii februarie de la Ministerul Finanţelor Publice, unde si-a desfasurat activitatea vreme de 15 ani.


Intrerupere a termenului de plata pentru cererile in curs in cadrul POSDRU


Vineri, serviciul de presă al CE a informat că, în următoarele zile, Comisia Europeană va emite o decizie de întrerupere a termenului de plată pentru cererile în curs în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS-DRU), iar întreruperea va fi ridicată de îndată ce Autoritatea de audit din România confirmă că deficienţele au fost remediate, conform prevederilor regulamentelor pentru fonduri structurale, transmite Agerpres.


“Sunt nereguli sesizate de Autoritatea de Audit din România, în prezent Comisia Europeană evaluează impactul acestor nereguli constatate şi este foarte probabil să se adopte o decizie de întrerupere, subliniez, de întrerupere şi nu de suspendare a plăţilor” (…)  “Este vorba despre o relaţie bugetară financiară între Autoritatea de Management şi Comisia Europeană iar această eventuală decizie nu va avea nici un impact asupra rambursărilor către beneficiarii proiectelor”, a precizat Dacian Cioloş, comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.