Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
23.08.2011

Ciuhodaru: Exista o ambulanta pentru 27.500 de ieseni

45 de ambulante au ajuns intr-o singura garda la urgente, in Iasi, transportand peste 120 de pacienti. Aproape o treime din pacienti au avut nevoie de trasport la spital cu ambulanta in timpul noptii.


“In conditiile deficitului de personal medical o ambulanta din Iasi asigura salvarea vietilor a 27500 de ieseni. Pe langa deficitul de personal, cei de la ambulanta sunt confruntati si cu ,,fenomenul Lazarescu" -plimbarea pacientilor intre spitalele din Iasi aflate pe cele sapte coline ale orasului la kilometrii distanta intre ele-intrucat la Iasi nu exista inca un spital care sa corescpunda normativelor de urgenta si care sa asigure intr-o singura cladire,fara a plimba pacientii prin curte sau pe scari,toate specialitatile necesare rezolvarii urgentei”, a declarat, pentru Optimal Media, dr. Tudor Ciuhodaru.


Medicul cere deblocarea urgenta a posturilor de la ambulanta in comformitate cu normele europene asa cum a propus in proiectul legislative care nici azi nu a trecut de parlament.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.