Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
13.06.2011

Ciuhodaru : Zeci de agresati necesita asistenta de urgenta in aceste zilele de sarbatoare

Pe o statistica partiala se constata ca barbatii sunt victime ale agresiunilor de patru ori mai mult fata de femei (80 %) iar cei agresatii din rural reprezinta aproape 2 / 3 din total. Mai bine de jumatate dintre agresati (60%) sunt fara ocupatie si neasigurati, salariatii sunt de trei mai putin decat cei fara ocupatie, iar cei din mediu universitar reprezinta doar o sesime.


Un sfert dintre agresati au varste sub 20 ani, iar jumatate dintre cei agresati au pana in 40 de ani. Intervalul prezentarii la spital pentru aproape jumatate din cazuri a fost 14-22 iar 2/3 din cazuri ajung la spital intre orele 14 si 6. Alcoolemiile pacientilor au variat intre 40 si 255 mg %.


“Putem stabili un profil al pacientului agresat in zile de sarbatoare: barbat din rural in general pana in 40 de ani, fara ocupatie ajuns la spital in urma unui conflict declansat in o treime din cazuri pe fondul consumului de alcool in prima parte a zilei”, a mai declarat dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar urgenta.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.