Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
21.08.2012

Detinutele de la Penitenciarul Targsor au marcat un an de la infiintarea Comunitatii Terapeutice ,,Eva

Marti, 21 august, s-a marcat un an de la infiintarea Comunitatii Terapeutice ,,Eva" din Penitenciarul Targsor. Comunitatea a fost initiata de Agentia Nationala Antidrog impreuna cu Autoritatea Nationala a Penitenciarelor, in cadrul Proiectului RO -0034 „Crearea a trei comunitati terapeutice in Penitenciarele Rahova, Jilava si Targsor”.


Proiectul a fost implementat în perioada aprilie 2009 - aprilie 2012 de catre Agenţia Naţională Antidrog, Inspectoratul General al Poliţiei Române în parteneriat cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Direcţia de Probaţiune din Ministerul Justiţiei din România, precum şi cu Ministerul Justiţiei şi al Poliţiei, Ministerul Sănătăţii şi al Serviciilor Sociale şi Organizaţia Phoenix Haga din Norvegia. Managerul de proiect din partea romana a fost Lucia Raileanu, din partea ANA.


La evenimentul de marti au participat reprezentanti ai urmatoarelor institutii: Serviciul de Probatiune de pe langa Tribunalul Prahova, IPJ Prahova, AJOFM Prahova, Inspectoratul Scolar Prahova, Directia de Sanatate Publica Prahova.


Cele 18 rezidentele au facut marturii depre experientele lor din perioada consumulu de drogri si despre programul parcurs in Comunitatea Terapeutica.De asemenea a fost organizata si o expozitie cu materialele realizate de rezidente in Comunitatea Terapeutica.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.