Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
21.08.2011

Dominique Strauss-Kahn este la un pas de a scapa de toate acuzatiile

Afacerea secolului, cea in care a fost implicat Dominique Strauss-Kahn in dosarul asa-zisei tentative de viol si de a se reintoarce in Franta, este pe cale de a ajunge la capat. Potrivit ziarului tabloid New York Post, procurorul Cyrus Vance, care se ocupa de caz, va depune marti o motiune de recomandare a respingerii, astfel de solicitari fiind, de regula, acceptate foarte usor de judecatori.


Potrivit unor surse apropiate procurorului, citate de New York Post, motivul pentru care procurorul va recurge la aceasta decizie este determinata de faptul că acuzaţiile impotriva lui DSK nu au putut fi demonstrate 'dincolo de orice îndoială rezonabilă'.


Pana in acest moment, apararea fostului director al FMI a reusit sa arunce in aer orice umbra de credibilitate a cameristei Nafissastou Diallo, iar in perioada care urmeaza ar putea aparea elemente care sa mareasca si mai mult neincrederea in cea care i-a pus sub semnul intrebarii cariera celui mai bine plasat candidat la presedintia Frantei.


Miscarea de marti nu pare a fi o surpriza pentru Kenneth Thompson, avocatul tinerei femei, care a recunoscut reproterilor New York Times că se aşteaptă la încetarea urmăririi în justiţie.


Daca toate aceste informatii se vor dovedi adevarate, Dominique Strauss-Kahn este liber sa se reintoarca in Franta. Ramane de vazut daca mai are sanse in cursa prezidentiala. Un lucru este cert: fotoliul de la FMI nu i-l va putea returna nimeni, nici macar justitia americana care va trebui sa isi recunoasca greseala.


Petre C.

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.