Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
21.10.2009

Două milioane de semnături pentru președintele Traian Băsescu

Miercuri, Traian Băsescu și-a depus candiatura pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni. Au fost alături de președinele în funcție Theodor Stolojan, premierul demis Emil Boc, ministrul Vasile Blaga. "Mi-am depus candidatura. Sunt putin emotionat si, in orice caz, mai emotionat ca prima data cand am candidat. Prima data nu stiam ce inseamna viata de zi cu zi ca presedinte. Sunt infinit mai responsabil acum decat atunci cand mi-am depus candidatura prima data", a declarat seful statului.


Băsescu a spus ca nu a vrut sa se spuna despre presedintele Romaniei ca nu are curajul sa candideze din nou pentru aceeasi functie, și ca nu poate lasa Romania pe mainile ”aliantei de la Grivco si ale mogulilor”.


"A nu ma inscrie pentru a doua oara in cursa electorala ar fi fost un gest de lasitate. Nu as fi vrut sa se spuna despre mine ca nu am avut curaj sa candidez a doua oara", a explicat Traian Basescu dar si pentru ca "Romania nu trebuie lasata pe mainile Aliantei de la Grivco. Romania nu este nici a lui Iliescu, nici a lui Hrebenciuc, nici a lui Marko Bela, nici a lui Mircea Geoana".


Președintele României a invocate perioada anilor 2007 – 2008 în care nu a reușit să comunice bine cu executivul, aceasta fiind una dintre cauzele pentru care nu au fost îndeplinite toate proiectele care au fost pe agenda prezidențială.


În dimineața zile de miercuri, Traian Băsescu a fost prezent la Colegiul Director al PDL, unde s-a discutat despre organizarea campaniei care va începe mâine. Echipa ede campanie a lui Traian Băsescu a depus aproximativ 2 milioane de semnături la Biroul Electoral Central.


Foto: www.mediafax.ro


Petre Crăciun


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.