Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Actualitate
02.02.2011

Echipa TVR - ameninţată cu moartea de civilii din Cairo!

Incidentul s-a petrecut miercuri în piaţa Tahrir in timp ce mulţimea devenea tot mai agitată. Neliniştea s-a propagat până în cartierele sărace ale oraşului Cairo. În unul dintre acestea se afla şi echipa TVR, care încerca să facă un reportaj despre viaţa grea a egiptenilor, informeaza TVR.


Trimisul special al TVR, Adelin Petrişor,operatorul şi translatorul au fost asaltaţi de mulţime relatand pentru TVR situatia in care s-a aflat.


“Am fost luati pe sus, ni s-a spus ca nu avem actele in regula, traslatorul nostru a fost acuzat de tradare, iar cineva a scos si un cutit. Am avut noroc ca am sunat la ambasada. Am dat doar caseta cu ce filmasem. Este greu sa faci o predictie, cea mai mai grija este sa iti pazesti spatele”, a declarat Petrisor pentru TVR.


Mai multe amanunte aici.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.